2 grapefrugter
4 dl vand
1 kg jordbær
1 brev gul melatin (40 g)
1100 g sukker
1 kg jordbær
1 brev gul melatin (40 g)
1100 g sukker
Fremgangsmåde:
Grapefrugterne vaskes godt og skæres i smalle både, der
snittes papirtyndt på et fad. Kerner og grove midterstrenge fjernes. Frugten
dækkes med vand og stilles i køleskab 6-12 timer. Massen bringes i kog og koges
sagte under låg 40 min., til skallerne er møre. Jordbærrene pilles, skylles og
snittes i skiver, der blandes i gryden sammen med Gul Melatin. Det hele bringes
i kog og koges 1 min. Sukkeret røres i. Marmeladen bringes atter i kog og koges
1 min. Skummes, kommes i Atamonskyllede glas, der lukkes.
Opskriften er fundet på www.haugen-gruppen.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar