½ kg hindbær
½ kg jordbær
1 kg rabarber
1 kg sukker
3 tsk. rød melatin
1 tsk. vanilje
½ kg jordbær
1 kg rabarber
1 kg sukker
3 tsk. rød melatin
1 tsk. vanilje
Fremgangsmåde:
Rabarberne renskæres, skylles og snittes fint.
Jordbærrene nippes, skylles og deles. Rabarber og jordbær drysses lagvis med
sukkeret i en tykbundet gryde og stilles lunt, til det safter. Frugten varmes
langsomt, så sukkeret smelter, før saften koger. Kogetid: 5 min. Hindbærrene
hældes i og bringes i kog. Melatin og 1 spsk. ekstra sukker blandes godt med en
gaffel og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring. Kogetid: 2
min. Vanila tilsættes. Marmeladen hældes op i Atamonskyllede glas, og glassene
lukkes.
Opskriften er fundet på www.haugen-gruppen.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar