tirsdag den 24. juli 2012

Hindbær-jordbær-rabarbermarmelade


½ kg hindbær
½ kg jordbær
1 kg rabarber
1 kg sukker
3 tsk. rød melatin
1 tsk. vanilje

Fremgangsmåde:
Rabarberne renskæres, skylles og snittes fint. Jordbærrene nippes, skylles og deles. Rabarber og jordbær drysses lagvis med sukkeret i en tykbundet gryde og stilles lunt, til det safter. Frugten varmes langsomt, så sukkeret smelter, før saften koger. Kogetid: 5 min. Hindbærrene hældes i og bringes i kog. Melatin og 1 spsk. ekstra sukker blandes godt med en gaffel og drysses fint ud over den kogende frugt under omrøring. Kogetid: 2 min. Vanila tilsættes. Marmeladen hældes op i Atamonskyllede glas, og glassene lukkes.

Opskriften er fundet på www.haugen-gruppen.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar